Banner

 

Julen hos Hetta.

Julen hos Hetta.

Hittade den fina adventsljusstaken via Johanna, och visst är den grym? Jag är egentligen ingen perfektionist, men när det kommer till adventsljusstakar kan jag av någon anledning irritera ihjäl mig på att ljusen inte blir symmetriska när man tänt och släckt fram och tillbaka (alltså när första ljuset brunnit ner för långt, så att längdskillnaderna blir olika) ett tag. Supertöntigt så klart, men det irritationsmomentet skulle ju försvinna med den här staken. Den kommer från Hetta, och seglar raskt upp på önskelistan. Och de har ju mycket annat fint också, som sakerna ovan.

Translation: I love these Christmas-y things from Hetta.

#Etiketter
ljusstake

5 kommentarer

///////////////
 1. Jenny

  Hej !

  Under mina tre veckor praktik har jag vart med Frida och har där med vart med en del under namnebytet som nu har skett. http://trendenser.se/ är hennes nya namn så jag tänkte bara påminna om att länka om henne till detta.

  Titta gärna in på min blogg som jag har byggt upp med Fridas hjälp 🙂 tiokvadrat.blogg.se

  Hälsningar Jenny

  0
 2. Jenny

  trendenser är allså nya husmusen, glömmde skriva de 🙂

  0
 3. Johanna

  Hejsan! Jag har en liten fråga som jag tänkte att du kanske kunde hjälpa mig med. Det är så att jag letar efter en viss tapet som är med i “adressändrings”reklamen när ett par får ett brev om svampar från Kenya. I bakgrunden så sitter det en jättesnygg tapet med prickar formade som cirklar. Vet du möjligtvis vart den kommer ifrån eller tips på någonstans där jag kan ta reda på det? Tack på förhand! /Johanna

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Johanna: Åh, ingen aning, men förslagsvis ringer du till Adressändring (eller vilka nu som ligger bakom reklamen och förklarar att du är på jakt efter tapeten, då kan de säkert berätta vilken reklambyrå som ligger bakom filmen och då kan du ringa dig och fråga. Lycka till!

   0
 4. sparris

  Var inte orolig-jag mäter adventsljus med linjal för att få en vettig vinkel…

  😀

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


складные велосипеды