Banner
Kollektionen heter White Objects, men allt är som synes inte vitt.

Kollektionen heter White Objects, men allt är som synes inte vitt.

Hmm, det verkar inte bättre än att jag åkt på den där influensan trist nog, så dagen tillbringar jag nog i soffan med en matiné. Men jag måste ju uppmärksamma något som snurrar runt i modebloggsvärlden just nu – Maison Martin Margielas inredningskollektion White Objects. Det är inte möbler, utan snarare just objekt, som helvita ryska dockor, fjäderpennor och som ovan, bordslampor. Lampan ovan gillar jag, den ser robust och “loppisfyndad” ut. En annan av sakerna, som jag gillar mer som idé än det färdiga resultatet, är en kalender i bomull som när året är över går att återanvända som tolv servetter:

Kalender/servetter.

Kalender/servetter.

Här kan du se mer av Margielas vita prylar. Även Rick Owens är aktuell med inredning, svarta kantiga möbler och väderbitna horn definierar kollektionen. Här är det definitivt möbler som är grejen, och jag gillar blandningen av hårda, raka linjer och hornens runda former. Hellre Owens än Margiela alltså.

En hornprydd stol kanske?

En hornprydd stol kanske?

Vad säger ni – är modeskaparnas inredningskollektioner något för er?

Translation: Fashion designers Maison Martin Margiela and Rick Owens has interior design ambitions

6 kommentarer

///////////////
 1. Martina

  Lampan gillas! Kul förresten att flera modebloggare även gillar inredning, och tvärtom då 😉

  0
 2. Linnéa

  Hej hej!

  Hittade hit genom att jag googlade på “spotify playlist” och vill egentligen tacka för att du delar med dig av dem! Underbart. Nu längtar jag till och med efter morgondagen då jag ska sätta mig ner och plugga, för nu har bra musik att lyssna mig trött på under tiden. 🙂

  Tack // Linnéa

  0
 3. emina -konst & kreativitet-

  Designar du något själv elelr varför är du i kategorin foto/design?
  Kolla gärna in min blogg:) Ritar och målar..

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Linnéa: Kul att du gillar dem!

   Emina: Nej, jag designar inte själv och jag håller med om att kategorin känns lite luddig, men kriterierna är tydligen “En inspirerande blogg med fokus på design, foto eller inredning.”

   0
 4. Johanna

  Älskar verkligen lampan högst upp!

  0
 5. Pingback:Maison Martin Margiela på NK Glas, Porslin & Kök! | Tsoydesign

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


how does surrogacy work