Banner
En rätt anskrämlig fåtölj kan bli cool i rätt miljö.

En rätt anskrämlig fåtölj kan bli cool i rätt miljö.

Jag surfade runt på Lauritz i jakt på fynd till vårt arbetsrum som ska renoveras när jag snavade över den gröna (en av två) fåtöljen på bilden. Ganska horribel egentligen, vilket förstås väckte tävlingsmänniskan i mig. Så jag bestämde mig för att möblera ett önskerum kring fåtöljen, och när jag var klar blev jag till och med sugen på att slå till på fåtöljerna! Kanske inte något för alla smaker, men patina och komfort går ofta hem hos mig. Nåja, tror inte maken tänder på idén, men kul var det!

På bilden
Affisch från Moderna Museet – pH-lampan Kotten – ljuslyktor från Iittala – hylla Libre från Swedese – bänk från Svenssons – glaskål med lock från Magazyn – bokstöd/dörrstopp (rullskridskon) från Generate – kuddar från CB2 (måste slå till snart!) – vintagebokstäver från Precious.

Translation: I was surfing for home office goodness when I stumbled upon the green leather armchair. It’s pretty horrendous, but somehow I sort of liked it and tried to use it in a room. And voilà, I kind of like to buy it now…

8 kommentarer

///////////////
 1. Jenny

  Skitsnyggt ju! Min lilla inredningsskämsgrej är att jag är lite småförtjust i chesterfieldsoffor. På Allmänna Galleriet har de (eller hade åtminstone senast jag var där, vilket vid närmare eftertanke är över två år sedan…) en massa slitna sådana och det är (var?) superfint. Och den där fåtöljen påminner om dem och med allt annat blir det ju en skön blandning, så go green i arbetsrummet tycker jag.

  0
 2. Josefine

  Jag var in på Lagerhaus i Karlstad igår och såg då att dom sålde såna där Uggla-ljuslyktor som du bloggade om förra året nån gång. Vet att du ville ha en sån, men inte fick tag på en.. Om du inte redan visste det, så vet du nu att de går att få tag på!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Jenny: Ja, precis! JAg är också lite svag för Chesterfield, och Marks & Spencer har nya grå som är tokigt snygga också!

   Josefine: I know, någon annan tipsade mig så jag har varit iväg och shoppat en! Men tusen tack för att du tog dig tid att tipsa mig!

   0
 3. Hanna

  Gjorde det där, köpte en ful fåtölj för ett tag sen och arbetade runt den. Kul, men det finns krafter (i form av en styck man) i hemmet som vill ha ut den:)…

  0
 4. Maria

  Åh! Vilka underbara chesterfieldfåtöljer! Jag, mitt ägg, såg fel i budgivningen och insåg inte att de hade blivit mina för inga pengar alls! Övertalade du maken och köpte dem? 😉

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Maria: Ah, nej, jag hann inte riktigt med det tyvärr… Synd, de hade sett coola ut i arbetsrummet!

   0
 5. Pingback:Fint med grönt läder | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

 6. Pingback:Tävla och vinn bokstöd från Grandpa! | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


лечение бесплодия у женщин