Banner
Mustasch och hatt – två attribut på utdöende?

Mustasch och hatt – två attribut på utdöende?

Egentligen är det här inlägget tänkt som ett tips om bloggen Hello Tiger, för det är där jag hittat flera av sakerna ovan. Men det blev lite roligare att faktiskt göra ett kollage av bilderna, så jag snickrade ihop ett litet herr-rum av Sean Connery, Eames Lounge Chair, en söt kopp med mustasch, en rolig bordslampa, Jeeves-lampor, en Penguinmugg och en pipljusstake. In till Tiger nu, där dyker upp det upp roliga saker som dessa mest hela tiden!
Translation: Visit blog Hello Tiger, there you can find quirky stuff like this all the time!

3 kommentarer

///////////////
  1. åsa

    jag svarar på din fågelfråga här!
    Jag har jöpt den på en underbar liten butik i Berlin som heter über. Men det är en sådan butik som byter skepnad rätt ofta så jag tror ej att det finns där. Men jag vet att jag sett liknande på olika jaktsidor. sök på typ “plastfågel” eller liknande på google så finns det lite olika sidor som säljer sådanna fåglar eller liknande. (dock brukar de vara i färg, men det går ju att spraya) Lycka till i jakten. Oj joja min fågel är i plast! vet ej vilket material room fågeln har!

    0
  2. Veronika

    Ååh dom där hattarna har jag spanat in många gånger, skulle passa så bra i min garderob 😀
    Ha det toppen & inspirerande blogg!

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


showroom-kiev.com.ua

https://nissan-ask.com.ua/