Banner
Foto: David Bergström

Foto: David Bergström

Åh. Vad. Dumt. Jag skulle ju ha tipsat er om att köpa Aftonbladets Söndagsbilaga i helgen eftersom mitt reportage från härliga Jennys (som driver bloggen Sammy Rose) hem var med, men det glömde jag så klart.

Bilden ovan är en av bilderna från reportaget (som duktiga David Bergström tagit), och som tur är kan ni ändå få en rundtur eftersom Jenny själv fotat och visat upp sitt hem på Dos Family. Så kolla här för fler bilder!

Translation: I forgot to tell you that my at home feature from Sammy Rose’s home was published this weekend. Good thing Jenny has shown her home already at Dosfamily!

4 kommentarer

///////////////
 1. Åse

  Vilket underbart bord, tänk om jag också kunde ha ett stort arbetsbord (ett litet skulle också gå bra!). Kul att du blev uttagen till att nominera bloggar, men vilken svår uppgift. Lycka till!

  0
 2. Lilla Jag

  Å vilket läckert bord!!!

  0
 3. Johanna

  Hej! Som vanligt vill jag bara berätta hur mkt jag älskar din blogg. Har ett litet önskemål bara 🙂 Kan inte du göra en inredningsspecial på filmen 500 days of summer? Den är så himla söt. *håller tummarna*

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.np.com.ua/moechnoe-oborudovanie/mashiny-posudomoechnye-tunnelnye.html

купить систему автоматического полива