The End of History, New York.

The End of History, New York.

Varför är det alltid så att man hittar fantastiska butikstips – för andra städer än den man befinner sig i? Via hittade jag , en Manhattanbutik som verkar helt i min smak. Bilderna ovan är från den allra första skyltningen butiken gjorde när den öppnade för tolv år sedan, jag älskar “The Glass in greener on the other side”-skylten! Ännu en anledning att vilja åka till New York igen, inte minst för keramik från Upsala-Ekeby (jag har skålen längst ner till vänster, och vill ha resten!). Undrar vad prisnivån på U-E är i USA?

Translation: Why oh why is this store located in New York and not in Stockholm? The End of History seems to be my ultimate shop!

#Etiketter
Upsala-Ekeby

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


best-mining.com.ua

http://thailand-option.com