Banner
En öppnad vinflaska på bordet och en ickeperfekt vikt filt över stolen.

En öppnad vinflaska på bordet och en ickeperfekt vikt filt över stolen.

Jag “Hemnetknarkar” ibland. Kikar runt bland hus på platser där jag inte tänkt bo och klickar upp objekt jag absolut inte har råd med, bara för att det är kul att drömma sig bort. En gång hittade jag ett gammalt pumphus vid ett vattenfall i Värmland som förmodligen hade kunnat bli det coolaste boendet i landet, och med tanke på prisläget här i Stockholm var det ett kap…

Den fina lägenheten ovan ligger i Göteborg, Alvhem Mäkleri är ju fenomenala när det kommer till vackra lägenheter. Och jag tycker mig se en liiiiten förändring i bostadsannonserna numera. Det är inte fullt lika hårt homestylat längre, där varje liten pryl är bortplockad och tre identiska hemtrevnader står på rad i fönstret. Istället känns det lite som att man blivit hembjuden på middag hos någon – det är så klart väldigt välstädat, mysbelysningen är på och värdparet har köpt hem lite färska blommor och vin. Men det ser inte ut som ett hotell, utan som ett hem! Jag gillar det, skulle vi köpa nytt vill man så klart fixa sin egen stil men det ÄR ju kul att se hur fint andra kan ha det också.

Rent och städat, men inte opersonligt.

Rent och städat, men inte opersonligt.

Vad föredrar ni? En bostadsannons som är som ett oskrivet blad där alla personliga tillhörigheter är borta så att man själv kan föreställa sig att bo där, eller en annons som är som ett inredningsreportage med fina detaljer?

Translation: I like it when the homes for sale ads are like this – still personal and cosy, and not too stripped of the owners own stuff.

#Etiketter
Almhem Mäkleri

11 kommentarer

///////////////
 1. Karin

  Alvem är proffs på snygga och personliga bilder! Jag föredrar, alla gånger, ett personligt hem i annonserna!

  0
 2. jennie -failsafe-

  jag tycker riktigt bra om den här utvecklingen! jag brukar också sitta och “hemnetknarka”. men jag måste säga att det är betydligt trevligare med “alltbortplockat” än inget bortplockat.. man har ju sett några mardrömmar som får en att undra om de nånsin kommer få boendet sålt..

  0
 3. M

  Alvhem gör jättesnygga stylingar. Fast jag tycker det är så hysteriskt roligt med de genomtänkta utplacerade ölflaskorna, garnnystanen och de snygga strykta kläderna också. Vem har 1 stycken designerjacka i sin hall och två par högklackade skor liksom? Jag såg en annons häromdagen där de iscensatt ett brödbak och då var ju tom mjölet utspillt på ett stylat sätt. Men de är absolut trevligare än annonserna som man kan se här där det står “riktiga” tomma ölflaskor framme och kringslända strumpor och så 🙂

  0
 4. sanna

  Klart jag föredrar att titta på ett personligt hem. Men det börjar bli larvigt med exemplet som “M” beskriver med utspillt mjöl och en annan annons jag själv sett då man fotat en person bakifrån som går. Att aspirera på ett inredningsrepotage inger inte mycket förtroende som mäklare (anser jag). Det är fånigt att försöka förena dessa två företeelser och känns bara oseriöst.

  0
 5. HELLO TIGER!

  Jag tycker att det är ganska trist att Alvhems bilder syns över hela nätet som exemplariskt inredda och stylade. Till och med Apartment Therapy har postat dem och menade då att det är så svenska hem ser ut…

  Jag tycker inte att Alvhems hem är det minsta personliga. De ser ju likadana ut allihopa.

  0
 6. Louise

  Tycker Alvhem har snyggt stylade lägenheter och håller med dig om att dom går mot lite lite mer personlig prägel. Men får jag välja så föredrar jag nog en mer opersonlig styling.

  0
 7. Lina

  Visst är det flott med stylade lägenheter men också ett tecken på att just de ligger utanför min budget…

  0
 8. Postadress Torslanda

  Jag bor i Göteborg och har precis sålt min lägenhet i Linnéstan. Alitade Alvhem – vilket blev ett självklart val efter att ha jämfört olika mäklare(pris, prospekt, bilder etc) som jobbar i innerstan. Jag är mycket nöjd och tycker att bilderna visar just “hem att bo i”. Jag gillar den personliga stilen mycket. I samråd med Alvhem utgick vi ifrån vilka vi är, vilken stil vi har och vår inredning.

  0
 9. Lisbeth

  Jag är också rätt trött på Alvhems tramsigt stylade bostadsrätter. Visst är många bilder läckra, men alltför ofta ser man inte bostaden för alla inredningsprylar! Folk är inte korkade…. driver man en stil för långt och för länge, tröttnar köparna. Mäklarna pressar priserna. stylisterna rationaliserar och allt ser likadant ut. Så konkar både mäklare och stylister… Branschen självsanerar, tack och lov.

  0
 10. Mollan

  Alvem Mäkleri pratar om personliga presentationer! Jag tycker inte man kan kalla deras objekt personliga, alla är ju precis stöpta i samma form och har samma möbler, Mulberry väska, nonchalant slängda kläder på sängen m.m Jag tycker snarare att det ger ett oseriöst intryck att satsa så hårt på homestylingen och inte på själva mäkleriet som är Deras jobb! blanda in inredning och människor i sina presentationer hör inte dit. Skärpning!

  0
 11. milk/signe

  haha jag och min pojkvän var och kollade på det huset i värmland, så jävla fint men alldeles för myggigt för ett köp…

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://best-cooler.reviews

У нашей организации классный сайт на тематику www.suzuki.niko.ua/.
http://101binaryoptions.com/expert-option-broker-review-2/