"Eldstaden" Piet är både snygg och mobil.

"Eldstaden" Piet är både snygg och mobil.

Via hittade jag en väldigt tjusig svensk produkt – etanolkaminen Piet designad av . Den verkar ha allt faktiskt – en snygg form, en genomtänkt look med guldfärgen som reflekterar ljuset, en funktionell design med isolerade ytterhölje så att den inte riskerar att bränna någon eller något i närheten och dessutom kan den flyttas omkring hur som helst eftersom den inte kräver något rökutsläpp. Som en möbel helt enkelt! Jag gillar den jättemycket, tänk så mysigt att ställa i badrummet när man badar (om man hade ett badkar, ehum) eller i sovrummet när man ligger och läser en bok på kvällen till exempel.

Än så länge är Piet bara en prototyp tyvärr, men enligt Fredrik själv är det ganska mycket intresse kring den så förhoppningsvis kommer den i produktion så småningom!

Translation: I love Fredrik Hyltén Cavallius portable fireplace! Still just a prototype, but hopefully it will come into production later!

#Etiketter
kaminöppen spis

2 kommentarer

///////////////

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


аккумуляторы Rocket

электрокотел

https://rbt.com.ua