Banner

Kära läsare, bli nu inte alldeles förfärade över att bloggen ser annorlunda ut – det är bara tillfälligt. Jag uppfattade absolut att ni föredrar att känna igen er i bloggen, så efter jul återgår allt till det normala igen. Men jag kunde inte låta bli att julpynta lite…

Glad första advent!

11 kommentarer

///////////////
 1. Ninnie på Ninni med e

  Jag tycker det är kul med lite förändring! Snyggt!

  0
 2. Åse

  Det blev jättefint! Det fungerar, man känner ändå igen sig.
  Ha en trevlig första advent!

  0
 3. Erica

  Den blågrå bakgrunden är mycket behagligare att se på, så jag tyckte bara att det blev till det bättre!! Glad 1:a advent!

  0
 4. Jennifer

  Hej!
  Jag tycker att det blev jättefint!

  0
 5. catching!

  spot on, svinbra!

  0
 6. underbaraclara

  Men det är ju skitsnyggt! Precis lagom

  Förresten. Jag är så sugen på att läsa utkastet (?) till boken, skulle du maila mig kapitlet eller är jag helsnurrig?

  0
 7. Malin

  Jättesnyggt! Klart du ska julpynta även här! ;o)

  Men en annan sak om layouten, på min skärm måste jag scrolla ner förbi reklamen/kategorierna för att kunna se dina blogginlägg, de får liksom inte plats där de “ska” vara! Hjälp, är det bara hos mig det ser ut så (och har gjort ända sedan du flyttade hit från Modette.se)

  Kram!

  0
 8. Malin

  PS1. Och kanske ska tilläggas, jag kan bara läsa fem inlägg innan jag måste gå till äldre, det är sjukt störande! Det tar bort all lust med att surfa på din fina blogg (som var en favorit innan! Suck..)

  PS2. Surfar mest på jobbet (höhö) och här har vi något så gammalt som Explorer 6… Firefox är alltså inte någon lösning på mitt problem -jag är alltså inte IT ansvarig (höhö nr 2) och kan inte byta webläsare..

  Nog tjatat, hoppas du kan hjälpa mig!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Malin: Tyvärr är det just IE6 som av någon anledning ställer till det och jag har inte lyckats lösa varför. =( IE7 och framåt funkar, men tyvärr är jag inte teknisk nog att lista ut varför IE6 krånglar. Så jag kan tyvärr inte fixa det, men nu har jag åtminstone ställt in så att 10 inlägg syns på startsidan. Tack för att du har tålamod och kommer hit ändå! =)

   0
 9. Malin

  Tack för svaret! Får trycka på IT-avdelningen att de uppgraderar IE nu, det här börjar bli tjatigt (fler och fler sidor börjar krångla!) och då tror du att felet ska vara borta? =o) Skönt att det finns hopp även för mig alltså! Klart jag kommer tillbaka, det blev redan nu en väldig skillnad när det var dubbelt så många inlägg på en sida måste jag säga!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Malin: Japp, det ska se ut som vanligt med uppgraderad IE, jag kör själv firefox men jag har förstått från andra att när det ser konstigt ut så är det alltid IE6. =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


swiss-apo.net/it/comprare/testpaket-generico

https://bestseller.reviews

www.kompozit.ua/gruntovki.html