Banner
Fin krans från KnockKnocking.

Fin krans från KnockKnocking.

Idag inhandlade jag en krans att hänga på dörren, jag hoppas att jag får fast den bara – vi har en lite lurig ytterdörr med flera glaspartier som ställer till det. Det blev den vita från Village som jag bloggat om tidigare, men jag måste också tipsa om Panduros fina i näver som jag fick syn på när jag redan hade shoppat klart. Kransen på bilden är ju supersöt också, den (och många andra varianter) finns hos Etsysäljaren KnockKnocking.

Translation: I bought a wreath for my front door today, a white heartshaped one. I do love the one on the photo as well though, from Etsy/KnockKnocking.

#Etiketter
EtsyPanduroVillage

2 kommentarer

///////////////
  1. underbaraclara

    Ett bra tips om kransen inte är så tung är att häfta med häftpistol alt häftstift ovanpå den öppna dörren och hänga kransen i en ståltråd / snöre som är fästs där uppe
    hajjaru ?

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Нашел в интернете популярный web-сайт , он описывает в статьях про www.>ka4alka-ua.com<.
офисный ковролин