Banner
I Sonia Rykiels webbshop finns bland annat de här fina julklapparna.

I Sonia Rykiels webbshop finns bland annat de här fina julklapparna.

Just nu råder det Sonia Rykiel pour H&M-feber (ja, jag har också shoppat), men jag tycker att det är på sin plats att tipsa om Rykiels egen webbshop också. Som många andra lyxmärken är det dyrt, men små saker som ett doftljus eller en badanka blir riktigt lyxiga presenter för en inte alltför blodig summa. Jobbigt nog är den på franska och jag hittar i alla fall ingen språkändringsmöjlighet, men det går ju att förstå ändå tack vare bilder och priser. Kika här!

Translation: Very nice Christmas gifts in Sonia Rykiel’s webshop

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.designedby3d.com