Banner
Små träskivor, upp-och-ner-vända burkar eller glas och så något fint under dem.

Små träskivor, upp-och-ner-vända burkar eller glas och så något fint under dem.

Det här kanske kan vara ett alternativt sätt att visa julpynt på? En “skiva” trä (avsågade vedträn till exempel), ett upp och nervänt glas och så en liten tomte under? Eller så klart en större variant med en träskiva lik de som Frida dukade med, en stor glaskupa och ett litet pepparkakshus kanske? Tipset kommer från Design*Sponge.

Translation: A fun way to display Christmas decorations, via Design*Sponge. A piece of wood, a glass upside down and a really small Santa? Or a larger piece of wood and a glass dome over a gingerbread house perhaps?

#Etiketter
OrreforsTrendenser

En kommentar

///////////////
  1. Hem och Lycka

    Vad vackert, fiffigt!

    kram Mia

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


свадебные платья цены

Наш авторитетный веб портал про направление Туринабол www.steroid.in.ua