Banner

Dagens julintervju är med Emma Fexeus, som driver Emmas designblogg.

Fantastiska tallrikar från Shinzi Katoh står på önskelistan.

Fantastiska tallrikar från Shinzi Katoh står på önskelistan.

Vilka tre saker står på din önskelista i jul?
– 1. De här fina tallrikarna med Alice i Underlandet-motiv från Shinzi Katoh skulle jag vilja sätta på väggen i min nyfödda dotters rum. 2. Ett nytt kök! Gallery av Anna Irinarchos från Marbodal är mitt förstahandsval, som jag har drömt om sedan jag såg det på hennes examensutställning på Beckmans för flera år sedan. 3. Anna Kraitz ljusstake Fire.

Bästa jullåten?
– Last Christmas med Wham. Jag har en oförklarlig dragning till cheezy 80-talspop, och har fortfarande inte tröttnat på den här låten efter tusentals lyssningar.

Vad får inte saknas på julbordet hemma hos dig?
– Skinkan! Allt det andra äter man ju lite närsomhelst, vid påsk och midsommar och en del saker till vardags också, så skinkan är det som gör julbordet speciellt tycker jag.

Vilken julaktivitet är tradition i din familj?
– Sedan jag var liten har vi lagt samma julpussel varje år, och jag försöker föra vidare den traditionen till mina barn nu. Det fungerar även som ett bra sätt att fördriva de där outhärdliga timmarna fram till julklappsöppningen…

Hur hardcore är du när det gäller julpynt?
– Jag pyntar väldigt lite, minimalist i hjärtat som jag är. En stjärna i fönstret, någon ljusslinga och ett fat med kottar och ljus räcker tycker jag. Barnen däremot slänger glittergirlanger och tomtar på allt de kommer åt!

Translation: X-mas thoughts from Emma, click on translate banner in the right column for crappy English version!

3 kommentarer

///////////////
 1. Emma ::emmas designblogg::

  Tack för att jag fick vara med Maria!

  0
 2. CreativeActivity - Sandra

  Gud vad fina tallrikarna var!

  0
 3. Josefin

  Hej!

  Jag är nu här på din blogg, och jag älskar den!

  Fina tallrikar

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


уборка после ремонта

химчистка штор цена