Banner
Fina blev de ju i alla fall!

Fina blev de ju i alla fall!

Och tja, då har vi då julens fjärde bak. Och här gick det väldigt snett. Smeten är densamma som för mjuka pepparkakan, men eftersom jag hällde i mycket mindre formar (en muffinsplåt) så fick jag korta tiden i ugnen lite på en höft – och kortade inte tillräckligt. Så dessa rackare såg fantastiska ut, blev tyvärr alldeles för kompakta. (Maken gillade dem ändå, så han gjorde processen kort med dem…) Så här törs jag inte alls rekommendera hur länge de ska vara i ugnen, men brukar ni baka muffins kan jag tänka mig att det är ungefär samma tid på dessa. Ett litet knep som min vän Jenny tipsade om var att hälla i lite lingonsylt i smeten också, och det för jag gärna vidare till er.

Något som jag också kan rekommendera är glasyren – det är “ostglasyren” från den här sidan. Fantastiskt god! Så förutom ingredienserna som står ovan är det alltså även glasyringredienser och silverkulor. (Var ju tvungen att piffa till dem och ta kort åtminstone…) Well, well, jag tar revansch nästa jul på dessa!

Translation: My last Xmas recipe went sort of bad, but at least they look pretty… Gingerbread cupcakes!

#Etiketter
muffins

En kommentar

///////////////
  1. Anna

    Jag gjorde pepparkaksmuffins med lingon ur Allt om Mat! Helt fantastiska blev de! Det finns bildbevis på min blogg, och recept på Allt om Mats hemsida såklart! 🙂

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.best-cooler.reviews