Dan före dan före dopparedan – och idag är det Sara Nydahl som skriver fina bloggen Sara vill fara som står för julmyset!

Julmys med: Sara / Sara vill fara
Julmys med: Sara vill fara.

Vilka tre saker står på din önskelista i jul?
– 1) Delar ur Marimekkos servis ”I gott sällskap”. 2) Tändstickshållaren av järn i design av Kristina Stark med utskuren dekor så att solsticke-pojken syns igenom. 3) En vitmålad trapp. Tomten får gärna ta med en sig sina nissar och tillbringa julhelgen hos oss med att måla vår furutrapp, det vore något det!

Bästa jullåten?
– Eh, bästa jullåten…? Får man säga Halleluja med Peter Jöback, eller kanske Last Christmas? Eller blir det bregott-varning då…? Äsch, det bjuder jag på. Man ska inte snåla med smöret när det är jul. 

Vad får inte saknas på julbordet hemma hos dig?
– Äsch, för mig finns det inga måsten. Det blir jul ändå. Men mammas köttbullar är såklart goda.

Vilken julaktivitet är tradition i din familj?
– Vi är inte så aktiva på julen kommer jag att tänka på nu när du frågar. Jag skulle gärna säga att vi ta en lång härlig promenad tillsammans, och väl inne så tänder vi en brasa och dricker varm choklad före vi öppnar julklapparna. Men pojkarna gillar inte långpromenader, och kamin saknar vi helt. Varm choklad skulle nog gå att ordna dock. 🙂

Hur hardcore är du när det gäller julpynt?
– Mindre och mindre för var år som går. Jag drar mer och mer åt det sparsmakade hållet, med kvalitet framför kvantitet. Fast när det gäller belysning så snålar jag inte. Gärna en stjärna i varje rum, jag älskar ljuset dem sprider. Så stämningsfullt!

Translation: Sara from Sara Vill Fara is today’s Xmas blogger!

#Etiketter
Julmys medMarimekko

2 kommentarer

///////////////
 1. Malin

  Den där servisen skulle jag gärna hitta i mina paket också.

  0
 2. Inspirera Mera

  Den där tändstickshållaren är så fin!
  God Jul önskar Sandra på Inspirera Mera!

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close