Banner
Vintervitt och grått.

Jag är mer förtjust i de färgglada Eames-stolarna (mina är orange), men i det här rummet passade en vintervit förstås perfekt.

Idag har jag suttit och jobbat med datorn i knät, en kopp te bredvid mig, håret i en knut på huvudet och glasögonen på näsan – det låter väl bohemiskt och fint? Trots att det egentligen är mellandagar och ledigt så har jag en massa som måste göras, men idag var det ju lite tråkigt väder så det gjorde faktiskt inget. I förrgår och igår har jag brottats i mellandagsrean, ett par plagg, en scanner/skrivare, en mobiltelefon till maken och en ny weekendväska blev skörden (efter låååånga kööööer).

Så idag var det faktiskt skönt att vara hemma i lugnet! Och så fick jag tips om en blogg som jag inte läst förut, och då tänkte jag att det kunde vara på sin plats att tipsa er om den (och två andra) också:

 • Solid Frog kommer bilden ovan ifrån, precis min smak och en ny favorit i blogrollen!
 • Inredningsjournalisten Charlotte Frey Svidén bloggade tidigare på numera nedlagda tidningen Hennes hemsida, men har nu flyttat till Family Living istället – kolla in!
 • Geninne’s Art Blog är en blogg som alltid inspirerar, massor av färg, form och glada bilder.

Translation: I’ve just escaped the madness of the sales, so I quiet day at home was just what I needed – even though I’ve been working all day. I’ve found a couple of new blogs too, click the links!

5 kommentarer

///////////////
 1. siw

  Alltid en glede å se hvite interiør og Eames 🙂

  0
 2. Josefine- At home

  Tack för tipsen om nya bloggar! Jag följer Charlottes blogg på Living men har aldrig läst de andra. Ska genast ta mig en titt!

  God fortsättning!

  0
 3. Anna

  Tack Maria för din fina & inspirerande blogg! Här är ett tips, kolla in på mitt lilla “kreativa Krypin” http://www.annaskreativa.blogg.se
  God fortsättning!

  0
 4. Inspirera Mera

  Tack för tipsen, där ska jag kolla in.
  Kram Sandra

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


врач отоларинголог

https://citroen.niko.ua

uniti.ua