Mjukt och lurvigt i vintriga färger gör mig glad idag!

Mjukt och lurvigt i vintriga färger gör mig glad idag!

E

n riktigt lurvig matta är definitivt det som saknas mest hemma hos mig just nu. Särskilt när det varit så här kallt, då gör mattor stor skillnad. Men än har jag inte kommit mig för att slå till på någon, så jag letar inspiration för fullt. Det här från har precis den där mysiga känslan jag vill åt och mattan är en silkesrya från . Misstänker att den kanske är lite dyrare än jag skulle önska, men jag ska nog svänga förbi för att kika på den i alla fall…

4 kommentarer

///////////////
 1. Jenny

  Ååååh, fint!

  0
 2. Sara

  Vilken härlig blogg du har! Fullproppad med inspiration. Har klickat runt ett bra tag nu. Mitt första besök här.
  /Sara

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Jenny: Visst är det! Får lust att göra om totalt hemma…
   Sara: Tack snälla, kul att du har hittat hit!

   0
 3. Anders

  Mycket snyggt!

  Ni som gillar mattor ska definitivt gå in på
  Detta är en ny aktör på mattsidan. Mycket snyggt!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.avtopoliv-gazonov.kiev.ua

https://adulttorrent.org