Three Potato Four

Några av skatterna som finns hos Three Potato Four.

H ar du en liten julklappsslant över som du inte vet vad du ska göra med? Då tycker jag du ska besöka Three Potato Four som jag tipsade om i min förra blogg, men tror att jag glömt länka till här på Husligheter. Otroligt mycket fina saker, och ett hett tips är att signa upp sig på nyhetsbrevet eftersom de finaste skatterna försvinner snabbt, snabbt. Jag skulle kunna köpa i stort sett allt om spenderbyxorna hade större fickor, men idag slog jag i alla fall till på en grej – nämligen:

En biblioteksskylt till arbetsrummet!

En biblioteksskylt till arbetsrummet!

Jag kommer nog att måla om den (blått är inte riktigt en färg som passar hemma hos oss), men sen tror jag det blir toppen på väggen i vårt nymålade arbetsrum. Och jag surar lite över att jag var för sent ute på den här också (som hade varit perfekt i samma rum):

Finaste tidningshållaren!

Finaste tidningshållaren!

5 kommentarer

///////////////
 1. Loppan Lorum

  Oj oj oj vad mycket fint! Skulle lätt kunnat gå loss i den butiken, om det inte var för fraktkostnaderna (som jag antar blir en slant?).

  0
  1. Husligheter-Maria

   Loppan Lorum: Ja, en liten slant blir det ju, men du ser hur mycket det blir innan du kommer till betalningen så du kan testa och se om det känns överkomligt eller ej! Sen finns ju alltid risk för tull också.

   0
 2. Sofie

  Tack tack för din ALLTID så fina och inspirerande blogg! Har röstat på dig idag 🙂 Det är du verkligen värd!

  0
 3. Charlotte

  Va roligt! Det här var ett nytt ställe för mig! Toppentips!

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close