Finaste färgskalan i ett väldigt vackert foto.

Finaste färgskalan i ett väldigt vackert foto.

K

ulörer som dessa ger mig alltid en lite filmisk känsla, och var ju alldeles fantastiskt stämningsfullt dessutom – en klockren bild att bygga dagens inspirationspalett på. Att inreda med såna här färger ger alltid ett harmoniskt intryck, tänk ett ombonat sovrum i de här färgerna till exempel!

2 kommentarer

///////////////
  1. Lisa

    Hej! Vad kul med just urblekta kulörter! Jag ska flytta om någon vecka och samlar för fullt inspiration och just den färgskalan är något som jag är helt inne på just nu! (Har nog mycket att göra med en längtan till våren också).
    På tal om filmiskt så såg jag Pulp Fiction härom kvällen och rummet i detta klipp är faktiskt väldigt inspirerande med urblekt grönt, gult och rosa!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.aqua-room.com.ua/promyshlennaya-vodopodgotovka/ultrafioletovye-lampy/

сварочные электроды цена