Banner
Hur snygg?

Hur snygg?

K

unde jag (och om jag hade barn) så skulle jag definitivt skruva ihop en sån här fantastisk “gunghäst”! Den är otvivelaktigt något av det coolare jag sett, och jag hade garanterat tyckt att den var otroligt rolig att leka med när jag var liten också. Kanske det mest avancerade DIY-tips jag någonsin bloggat om, men känner ni någon som är superduperhändig så skulle jag definitivt visa dem detta!

Gungvespan på bilden är byggd av en snäll morfar tydligen, som inte längre åker vespa och ville göra sitt barnbarn lyckligt. Via Haute Nature.

#Etiketter
Retro

4 kommentarer

///////////////
 1. Tezz från Kungens Kurva

  Vilken otroligt häftig sak! Mina killar skulle älska den och själv tycker jag den är hur cool som helst. Aldrig sett nåt liknande.

  0
 2. Anna Sand

  Cool. Fulsnygg, om man får säga 😉

  0
 3. Hjulia

  underar…

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://techno-centre.niko.ua

купити мітсубісі паджеро

аль факер