Två skrivbordsplatser på samma utrymme som en.

Två skrivbordsplatser på samma utrymme som en.

F

iffigt, inte sant? Gårdagens nyhetsbrev från visade olika tips på smarta arbetshörnor och den här föll mig i smaken – tänk så utrymmeseffektivt! Visst, det kräver att man inte behöver ha plats att anteckna på bredvid datorn till exempel, men jag har nog aldrig sett en så fiffig lösning för två skrivbordsplatser på minimal yta förr. 

Translation: In the newsletter from Do It Yourself I found this great solution for fitting two desks in a small space. Pretty excellent way of doing it, I think, provided you don’t need a lot of deskspace for making notes and stuff. (And yes, the English short translations are back – reader Jenny missed them and one English reader is enough to motivate me doing them… =)

#Etiketter
Do It Yourself

5 kommentarer

///////////////
 1. Anna

  Gillar idén mkt! Skulle nog hemma dock föredra att se den andre personen istället för att köra vägg emellan men på kontor är det skönt med egen yta. Välkommen in på Anna Gillar, idag hemma hos Marc Jacobs i Paris och snygga bilder på hans butiker + ett loft i Soho to die for…Ha en bra dag! Anna

  0
 2. Jenny

  Thank you SO much!

  0
 3. Malin

  Väldigt fiffigt och användbart. Ska kommas ihåg.

  0
 4. Tezz från Kungens Kurva

  Smart som bara den och snyggt också! Det där ska jag definitivt komma ihåg när jag inreder min arbetsplats hemma.

  0
 5. Jannice

  Vilken underbar färgsättning. Makalöst fin!
  Passar på att önska dig en fin helg. KRAM Jannice

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


клей для пластика

www.kompozit.ua

Холодильный стол для пиццы купить