Banner
Vackra ökentoner och en het, bränd orange.

Vackra ökentoner och en het, bränd orange.

A

lla färgerna i den här paletten ser inte ut att passa ihop på papperet, men när man ser bilden så funkar det – inte sant? Jag tänker mig ett lite retroinspirerat vardagsrum med ljusa pasteller, snygga teakmöbler och mustiga, kryddiga textilier. Lite Far from heaven-känsla (om ni inte sett den filmen, gör det!) nästan, fast uppblandat med lite moderna möbler. Mmmm, jag flyttar in direkt! Den fina bilden hittade jag hos Simple Blueprint.

Translation: When you look at only the colors, they don’t really seem to match – but when you look at the photo it all comes together. I picture a livingroom in “Far from heaven”-style, but with added modern pieces to mix it up. Yum!

4 kommentarer

///////////////
 1. Teresa

  Hej Maria.

  Jag älskar din blogg! Men när ändå vi pratar om öken, har du lust att titta förbi min blogg som jag skriver fr. Dubai?

  Teresa

  0
 2. Teresa

  Candyandcookie.com! Sorry, det kom inte med innan.

  0
 3. Anne, anness design

  Härliga färger! Och snyggt foto du hittat.

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://velotime.com.ua

biceps-ua.com

https://steroid.in.ua