Banner
Sötaste mördegskakorna någonsin!

Sötaste mördegskakorna någonsin!

A

tt baka är nästan lite terapeutiskt, tycker jag – man jobbar med händerna istället för med hjärnan (eller okej, lite hjärnverksamhet är väl bra att koppla in så att ugnstemperatur och annat blir rätt, men ni fattar vad jag menar). Och ju mer kreativa bakverken är desto mer tillfredsställelse får man!

De här vansinnigt gulliga knapparna är små mördegskakor, och receptet finns här och en steg-för-steg-beskrivning finns här. Via Design is mine, och det här receptet går rakt in i “måste testa-mappen”. I din också kanske, Tiger?

Translation: Well, how incredibly cute are these button shortbread cookies? They seem easy to make as well, so this is definitely a recipe I will try later on. Button cookies – I can’t believe I’ve never seen something like this before!

#Etiketter
recept

4 kommentarer

///////////////
 1. Sandra

  Jag håller helt med, inget stillar en stressad själ som ett ordentligt bak. De här kakorna var supersöta.

  0
 2. Hem och Lycka

  Nä gud så söta!

  kram Mia

  0
 3. HELLO TIGER!

  Jättefina! Och allt som går att baka veganskt är fantastiskt!

  0
 4. Pingback:Nybakat: Knappkakor | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


кредит наличными без справки о доходах

www.archives.fbi.gov

лакокрасочные материалы