Superfina kuddar, som går att göra själv!

Superfina kuddar, som går att göra själv!

N

u är det dags att slå två flugor i en smäll – en inspirerande färgkombination och ett pyssel i ett och samma blogginlägg! När jag såg den här bilden hos så var det ju givet att den skulle få bli en palett, fantastiska färger! Att det faktiskt fanns en länk till också var en oväntad bonus.

Det verkar lite pilligt om jag ska vara ärlig, men å andra sidan tror jag de flesta är skickligare på att sy än jag så vem vet – det kanske är en baggis egentligen?

Translation: Really cool pillows in a very inspiring color scheme, and – you can make them yourself if you know your away around a sewing machine!

#Etiketter
Purlbee

5 kommentarer

///////////////
 1. Elin

  Hej,

  Först och främst, underbar blogg!

  Dina färgkartor som kommer titt som tätt ger så mycket inspiration. Jag är precis i fart med att måla en fondvägg i vårt vardagsrum. Hade tänkt mig breda, horisonella våder. Färgen är dock problemet och orsaken till att jag inte än har kommit igång.

  Grundfärgen som finns i hela vardagsrummet är vit (Mjölk från Nordsjö). Vi har mycekt svarta möbler och behöver något som lyser upp, en varm färg, gärna i en grön nyans som håller året om. HAr du några tips på färger för detta, kanske en grön inspirationskarta.

  Tack på förhand!
  Elin

  0
 2. Elin

  Hej,

  Dina färgpaletter ger mig sån inspiration! Har du någon i en med fina varma gröna nyanser? Jag är i fart med att måla breda horisontella våder på en vägg i vårt vardagsrum. Basen på väggen är vit (Nordsjös Mjölk). Rummet är inrett med svarta möbler, beigemelerad soffa och färgglada kuddar i grönt, turkost och Svenskt Tenns Teheran i vitt och svart. Golvet är ljust furu. I allmänhet ett väldigt soliga vardagsrum med stora fönster i söderläge.

  Tacksam för all inspiration!
  //Elin

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Elin: Om du går in under kategorier och Färgkombinationer så hittar du alla jag gjort!

   0
 3. Elin

  Tack Maria,

  sorry för det dubbla inlägget, det första tycktes ha försvunnit till en början….=)

  //Elin

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Elin: Ingen fara, av någon anledning flaggades dina kommentarer som skräp först, så det tog en stund innan jag kom åt att godkänna dem. =)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.fashioncarpet.com.ua/viskoznye.html

перила нержавеющая сталь