Vackert ljus och mysiga omgivningar.

Vackert ljus och mysiga omgivningar.

M

itt badrum skulle må bra av en uppfräschning, men den utgiften spar vi till ett annat år. Och när det väl blir av kommer det inte att bli som ovan utan mer modernt, men jag kan inte låta bli att tycka att det ser väldigt mysigt ut! Man känner nästan citrondoften från tvålarna, inte sant?

Överlag så gillar jag när badrum får en dos charm, som tavlan i guldram. Det tar ju emot att göra hål om man har helkaklade badrum som vi har, men här gick det ju bara fint att hänga upp något på väggen. Via .

Translation: When we redo our bathroom it won’t look like this, but I still find it very cosy. You could almost smell the lemony soap just by looking at the photo!

2 kommentarer

///////////////
 1. Jenny

  Men man kan väl hänga en tavla som man gör i konstgallerier, dvs. med hjälp av en lina (av något slag) fäst i taket? Då slipper man ju göra hål i annat än taket, och slipper oroa sig för att bryta fuktspärren:)

  0
 2. Sonja

  Hej! Jag följer din blogg sedan ett tag tillbaka och har haft en idé som har legat och grott i mitt huvud ett tag. Kan du inte ha en läsaraktivitet, där läsare får skicka in tre till fem bilder på sina absoluta favoritprylar, favorithörn eller favoritmöbler hemma? Det kan vara vad som helst. Matsalsgruppen som man pyntat själv, ett gäng tallrikarsom man älskar, en tvålkopp från en resa, en lampa från loppis, favoritdelen av sitt sovrum… You name it. Det vore jättekul att få se vilka x saker folk tycker mest och bäst om i sitt hem. 🙂

  Tack för en inspirerande blogg!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


sellmax.com.ua

https://steroid.in.ua

виагра отзывы