Banner
Emmas designblogg vann Stora bloggpriset!

Emmas designblogg vann Stora bloggpriset!

N

är Emma mycket välförtjänt sopade hemma Stora Bloggpriset igår så blev jag verkligen glad – inte för att Frida inte också hade varit en mycket värdig vinnare (för det hade hon så klart varit), utan för att det gläder mig att bloggpriser inte automatiskt hamnar hos de största bloggarna i varje kategori. Hurra för det, och ett megastort grattis till Emma!

Själv smet jag in på galan precis innan prisutdelningen började, efter en fullspäckad dag med tre catwalkvisningar och alldeles för många turer ute i snöstormen så mitt hår var ofrivilligt stylat à la dränkt katt – ytterligare ett skäl till att jag är glad att Emma vann och inte jag… Men jag hann i alla fall hälsa på både Emma och Sandra, alltid kul att få säga hej i verkligheten också!

Translation: I didn’t win the Stora Bloggpriset award last night, but that’s perfectly alright – I didn’t think I was gonna win. Emma rightly deserved the award, I’m very happy for her!

En kommentar

///////////////
  1. Emma ::emmas designblogg::

    Men oj, vad glad jag blir för dina fina ord! Tack så jättemycket!

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


витамины энимал пак

citroen.niko.ua