Banner
Ibraheem Youssef ligger bakom affischerna.

Ibraheem Youssef ligger bakom affischerna.

K

ommer ni ihåg de stilisera filmaffischerna av Albert Exergian som jag tog med i ett önskerum (finns att köpa hos Blanka)? Nu har jag hittat ännu en version av coola filmaffischer, denna gång är det Ibraheem Youssef som är konstnären och jag tycker de är otroligt coola! Via Whorange.

Translation: I’m already a fan of Albert Exergian’s movie posters and now I found another artist with a similar concept. Ibraheem Youssef’s versions are  cool and creative – I need more walls, as usual.

En kommentar

///////////////
  1. Eva - designing good life

    Underbara! Älskar den med kritorna.

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


artma.net.ua

витамины опти вумен