Banner
Jag gillar paletten med naturfärger och knallturkost!

Jag gillar paletten med naturfärger och knallturkost!

R

åa träväggar (och -möbler) är hetare än någonsin, de dyker verkligen upp överallt! Här i en katalogbild från märket Canvas som jag verkligen gillade, även om den kanske snarare känns lite höstig. Fina färger, och päron har en underskattad form tycker jag! (Man förknippar den frukten ju mest med en lite svårhanterlig kroppsform…) Jag hittade Canvas via excellenta Design*Sponge förstås.

Translation:Via Design*sponge I found Canvas, a brand I had never heard of before. I really like this pic, even though it might feel a bit autumn-y colourwise. The bare wood certainly is a hot trend right now.

#Etiketter
Canvas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://adulttorrent.org

защита двигателя лада