Banner
Ungefär så här ser basen för rummet ut.

Ungefär så här ser basen för rummet ut.

Ny läsarutmaning, denna gång från Anna:

Jag behöver verkligen din hjälp, vi har en ovanvåning som inte används till någonting och jag som syr mycket ser halva delen som ett perfekt utrymme för bara mig! Nästan allt i vårt hus går i klassiskt svart och vitt men här känner jag att det måste hända något på väggarna. Tapeter! Ska jag satsa på en enkel, en kul där det händer något, mycket färg, kombinera två…Vill du hjälpa mig med ett förslag på en fin tapet?

Jag har fått se bilder på rummet som har snedtak, ett litet fönster mot havet och vita väggar och baserat på det har jag två förslag:

Tre förslag på mönstrade tapet i färg.

Tre förslag på mönstrade tapet i färg.

Det första förslaget går ut på att välja en härlig tapet med mycket färg som känns kreativ och gör dig glad! Välj gärna en som på något vis plockar upp det turkosa i lampan och sätt den på snedtaksväggen där du ändå inte kan hänga hyllor så den får tala för sig själv. Dessa tre är från vänster Humming birds, Grove Garden (det syns dåligt på denna bild, men fåglarnas vingspetsar är turkosa. Och tycker du det blir för mörkt med svart finns den i ljusare färger) och Hanna.

Tre svartvita tapetförslag.

Tre svartvita tapetförslag.

Mitt andra förslag baseras på att rummet kommer att vara fullt av färgglada tyger eftersom det ska bli syateljé, och då kan tapeten gå i svartvitt istället. För att det inte ska kännas för stramt kan man då välja tapeter som knyter an till kreativitet, som Fashion, Lovisa Burfitts Pitch Black eller skissiga Linné.

Ett tredje förslag är att välja ett helt gäng tapeter i turkos färgskala, köpa prover på 1 meter och bygga ett lapptäcke på väggen – det knyter också an till sytemat. Lycka till!

Translation: Reader Anna is repapering her sewing room, with 50s furniture and turquoise accents. My suggestions are to either choose a fun, patterned wallpaper with a hint of turquoise or to choose a black and white one with a creative vibe to it. wallpapers and make a “quilt” on a wall. Or she could take a whole bunch of different turquoise

9 kommentarer

///////////////
 1. Purple Area

  Kan man inte kombinera t ex den svartvita i mitten (benen) med ett litet mindre kollage av turkosa tapeter. Det tror jag hade blivit fint och gett lite ateljékänsla.

  0
 2. Jannice

  Som Feng SHui konsult och inredare väljer jag Hanna. Då får du med alla element, tar upp den fina Panton lampan och tja, tror det blir hur läckert som helst till stilen på möblerna. GIfter sig bra 🙂

  Lycka till med inredningen!
  KRAM
  Jannice

  0
 3. Anna

  Åhh, så glad jag blev för hjälpen! Tack, tack, tack! Jag lovar att jag ska skicka bild på slutresultatet.

  /Anna

  0
 4. [room] by sofie

  Tycker det sista förslaget, lapptäcke 🙂 !!!
  Inredningen är rätt stram, så för att få lite ateljekänsla tror jag det kan bli kul! Snyggt kan vara att lägga en röd/cerise matta på golvet?

  Lycka till!
  Sofie

  0
 5. Designing good life - Sarah

  Tapeten Hanna var jätte fin. Den ska jag nog fundera på till vårt kontor/läsrum…

  0
 6. Erica ung fru och tvåbarnsmamma

  Superfint, den mittersta av de tre nedersta tapeterna är så SNYGG!!!!

  0
 7. Jeanette

  En lugnare tapet, utan för mycket mönster och färger, skulle passa väldigt bra in (tänk på att en tapet täcker stora ytor och med för mycket som händer på den kan det ge ett rörigt intryck. För den skull behöver du förstås inte hålla tillbaks helt, om du inte vill, men ett råd är att i så fall välja en tapet som har lite mönster och mycket färg alt. en tapet med mycket mönster och lite färg). Välj sedan att komplettera med färgglada detaljer som matchar lampan, som tex med kuddar och övriga detaljer. Då får du en bra bas att utgå ifrån – och det blir enkelt att byta ut detaljerna efter säsong eller humör. 🙂

  Vill också passa på att tipsa om att jag jobbar som inredare och svarar helt gratis på inredningsfrågor via min kund EM.com. Välkommen att fråga! Bloggar även om detta, och annat inom inredning, på min blogg Extravaganza.

  Ha en bra dag!

  0
 8. Wilma

  Haha, både Grove Garden och Hanna bor hemma hos mig 🙂
  Ha en skön helg!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://jaamboo.com.ua

Фенилвер купить