Banner
Klicka för större bild!

Klicka för större bild!

Tro det eller ej, men årets Antikmässa gjorde mig en smula besviken. Det var lite för mycket avskalade utställningsmontrar och lite för lite känsla av mysiga antikbutiker. Jag vill ju shoppa! Och ja, en smula egoistiskt omdöme, men till skillnad från de flesta andra mässor så är ju Antikmässan faktiskt en möjlighet att fynda fina saker. Sen hör det väl till saken att med shabby chic-stilens ökande popularitet så har också antalet utställare som fokuserar på den stilen ökat, och eftersom det inte är min kopp te så sörjer jag modern retro-utbudet. Jag hittade några fantastiska lampor, men eftersom jag inte hade 20 000 i kontanter så avstod jag…

Men! Trevligt hade jag och mitt mysiga sällskap (som snart är på gång med egen inredningsblogg!) i alla fall, och jag kom hem med ett par små vaser och ett par Blå eld-tallrikar till min servis. Återkommer med bilder senare.

Var det någon av er som var på mässan och fyndade något roligt?

Translation: I went to the Antiques Fair this weekend, but for once it didn’t meet my expectations. Some amazing, but way too expensive lamps, but otherwise a bit too much shabby chic for my taste. I got a couple of small vases and some plates though.

#Etiketter
antikmässaRetro

5 kommentarer

///////////////
 1. House of Jammi - blogg och webshop

  Så mysigt att gå på antikmässa. Kul att du fick något med dig hem.

  0
 2. Erica ung fru och tvåbarnsmamma

  Vad roligt med antikmässa, lite annorlunda mot alla vanliga designmässor!
  Hoppas du får en toppenvecka!
  Kram Erica

  0
 3. Jenny

  Har också en “thing” för lampor och då helst i retro/50-60-70-tal. Blev helförälskad i lampan längst ner till vänster, vad vet du om den, designer, pris, var hitta etc? Man kanske med lite möda kan skrapa fram 20.000:-)
  /Jenny

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Jenny: Ja, jag blev också galet kär, men tyvärr vet jag inte mer om den än att den var för dyr för mig! =) Tyvärr har jag inte heller kartan kvar från mässan, så jag kan inte lista ut vilken monter det var heller.

   0
 4. Anna

  Nä…Missade den i år pga. sjukdom..=( annars är den ju en av årets höjdpunkter!
  Tack för mycket, härlig inspiration =)

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


В интеренете нашел популярный блог , он рассказывает про Сустанон steroid.in.ua
Этот авторитетный веб сайт про направление защита двигателя пежо.