Banner
Observera lysknappen(?) uppe till höger som är kamouflerad in i tapeten!

Observera lysknappen(?) uppe till höger som är kamouflerad in i tapeten!

A

h, vem blir inte lite, lite lyckligare av den här tapeten? Vilket mys, jag vill ha en sommarstuga att inreda med såna här ombonade tapeter, slitna möbler och udda mixar. Jag och min härliga vän G pratade i helgen om att sommarstugor har sin egen stil (lite som man själv har när man är på semester utomlands) och att vi skulle vilja ha varsin sommarstuga att inreda med alla de där sakerna man tycker om – men som inte passar in hemma i ens vanliga boende. Förstår ni hur jag menar? Den här bilden hittade jag i alla fall via Design is mine, och den bevisar dessutom hur snyggt det är med gamla skrivmaskiner.

Translation: Love, love, love this wallpaper – it makes me happy! I would love to have some kind of summer cottage that I could decorate with things in this style – things I like that don’t really fit in at my regular home.

#Etiketter
sommarstuga

En kommentar

///////////////
  1. Sofia

    Åh, vad underbar! Hade jag haft ett sommarställe, hade jag letat land och rike efter denna tapet.

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://apach.com.ua

www.snowbears.com.ua

сиалис купить в украине