Hemma hos min bloggkollega Eleonore "Ytligheter" Nygårds.

Hemma hos min bloggkollega Eleonore "Ytligheter" Nygårds.

T

rots att jag känt min bloggkollega (från flikarna högst upp) i tre år nu så har jag faktiskt inte varit hemma hos henne. Vilket förstås beror på att hon bor i Göteborg, en stad som jag nästan pinsamt sällan har vägarna förbi. Sicken tur då att hon plötsligt i bloggen!

Bara att bocka av inspirationen – horn, kelim, Bertoia, Svenskt Tenn, Missonifilt, tavelvägg, doftljus, skinn… Himla fint, tycker jag!

Translation: My “blog collegue” Eleonore (from the tabs on top, she writes the Ytligheter blog) showed us her home in her blog yesterday, which is great since I haven’t actually seen her home in person. The Missoni blanket is new by the way – swoon….

#Etiketter
Svenskt Tenn

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


top-obzor.com/bjudzhetnyj-smartfon-samsung-galaxy-j1/

www.101binaryoptions.com

Этот нужный веб портал , он рассказывает про защита двигателя митсубиши.