Banner

En magisk stund som inte har ett dugg att göra med inredning, men jag kan inte låta bli att visa er ändå. Fantastiska Kseniya Simonova vann Ukrainas version av America’s Got Talent (eller ja, Ukraine’s Got Talent då, eller nåt). Och jag förstår varför, förutom att hon är otroligt vacker så utför hon de mest magiska saker med lite sand. Här tolkar hon Tysklands ockupation av Ukraina under Andra världskriget, och har du åtta minuter över så kan jag inte tänka mig ett bättre sätt att använda dem på. Helt otroligt. Tack Nina för tipset.

Translation: Amazing Kseniya Simonova won Ukraine’s version of America’s Got Talent and it’s not hard to see why. She does the most amazing things with just some sand.

3 kommentarer

///////////////
 1. Åse - Interiörguiden

  Min syster visade ett klipp med hennes fantastiska prestation för några månader sedan. Jag satt som fastklistrad under hela uppvisningen, har aldrig sett något liknande, helt otroligt. Bra att hon vann!

  Ha en fortsatt trevlig söndag!

  0
 2. Malin

  Jag har också sett den här uppvisingen, det är ju helt fantastiskt hur hon lyckas förmedla denna gripande och sorglig historia!

  0
 3. Lotta

  Tack så jättemycket för detta tips. Helt otroligt vilken konstart!
  Lotta

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://www.best-cooler.reviews/

http://niko-centre.kiev.ua