Banner
Nämen, ännu ett färglöst rum? Japp, sorry...

Nämen, ännu ett färglöst rum? Japp, sorry...

I ycker ni jag är enformig för tillfället? Det tycker jag med, men det är ju så – smaken går i vågor och ibland snöar åtminstone jag in totalt på en estetik som sedan blir helt dominerande under en period. Ni som gillar mer färg, don’t worry – jag kommer med all säkerhet snart att återvända till älsklingsfärgen orange!

Men idag är det ungefär så här jag skulle vilja ha det omkring mig. En Eames RAR finns så klart alla designtokars önskelista, så även min, även om jag inte är så säker på att jag verkligen skulle sitta i den? Men den är ju som en skulptur, så det spelar kanske ingen roll… Pia Walléns Crux är också ett drömköp, som däremot skulle användas flitigt – jag är en frusen typ. Jiélde-lampan kombinerar också form och funktion, den här har jag fingrat på många gånger nu. Sen kommer vi till detaljerna – en snygg kudde från CB2, ett par läckra skålar från Ferm Living, en skulptur från Jonathan Adler och en rysligt läcker plansch med valfria koordinater på från Etsy.

Update: Om ni vill beställa en koordinattavla från Etsy (eller från Signerat) så måste jag tipsa om Eniros fiffiga funktion. Gå in på Eniro, klicka på Kartor, skriv in adressen som du vill ha koordinaterna för, och högerklicka sedan på kartan och välj GPS-koordinater i den lilla menyn som kommer upp. Sen kan du flytta GPS-markören till exakt var du vill ha den och läsa av koordinaterna!

Translation: Yes, another room without any colours. I’m totally into this look right now, but don’t despair – I’m bound to get my fondness for orange back in a month or so…

14 kommentarer

///////////////
 1. Nilla

  Crux är så fin!

  0
 2. Linda P

  Snygg kombo! Lite så jag tänkte igår när jag skrev om att föra in lite “trä” i hemmet. 🙂

  0
 3. Erica ung fru och tvåbarnsmamma

  WOW den planschen MÅSTE jag ha!!! Vilket bra inspirationskollage!!

  Jag skriver ju också om inredning, ikväll börjar jag med en kategori som heter inspirerande bostäder och först ut är VÄRLDENS coolaste lyxyacht!! Åh, när jag såg den önskade jag verkligen att jag vore miljardär, hehe…

  Kramar från mig!

  0
 4. Anne, anness design

  Älskar filten! Fina färgval du valt till kollaget.

  0
 5. Lina

  Fina grejer!
  Tack för att du nämnde lilal mig i reportaget i Aftonbladet Söndagsbilagan igår. Min granne såg mitt namn 🙂
  Ha en fin vecka!
  Lina

  0
 6. House of Jammi - blogg och webshop

  Läckra saker du visar – och svart och vitt och brunt är ju också färger!

  0
 7. Katrin

  Hallå!

  Har precis hittat hit & något fick mig att fastna. Känner att det här gillar jag 🙂 Söker inspiration till vår nybyggda fjällstuga.
  Har efter en runda hos dig förstått att du hjälper till att samla idéer till inredningsprojekt.
  Tankarna bara snurrar.Vi har köksbord, stolar, avlastninsbänk & soffor men sen? Var ska man börja? Vilka gardiner? Hur får man det mysigt men inte för “lulligt” 🙂
  Titta gärna in på vår inte så jätteproffsiga blogg under fotoalbum om du har tid. Det är ett parhus & stugan med Cole & sons trädtapet är vår.

  0
 8. InneoUte-Main

  Fortsätt gärna snöa in när du gör det så här snyggt. 🙂

  0
 9. Maria - SIGNERAT.se

  Kan inte låta bli att tipsa om att koordinats-tavlorna även säljs hos oss på Signerat: http://www.signerat.se/butik/grafik-illustrationer/goeteborg-koordinations-poster/index.php

  Himla snyggt kollage för övrigt. Som vanligt. 😉

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Maria: Ja, jag fick veta det av Caroline, kul! Jag hann så klart beställa via Etsy eftersom jag inte visste det, men bra att du lägger till det här. Jag uppdaterar inlägget också!

   0
 10. Pingback:En blekt bostads hjärta | Tsoydesign – inredning och design som blogg.

 11. JEN RAMOS

  I just wanted to inform you that Caroline has HAS RIPPED off my ABC Kids design. I’m sad that people will actually support her work and not realize this. You can see the copied work on her blog a few posts down (Feb.).
  http://csilfverling.blogspot.com/

  The ABC custom KIDS concept you can see in my shop here: http://www.madebygirl.com

  /shop.php?ncat=2
  was something i came up several years ago…and I had a lawyer me today to tell me of her blatant copy of my work. I hope that you do not support this artist anymore…as it is wrong what she has done. It’s one thing to use for personal and another to sell the same exact design. Legalities or not, it’s just a rip off. Thank you.

  0
  1. Maria Soxbo

   Jen Ramos: Oh, I did not know this. As I don’t know the details I won’t take sides, but thank you for letting me know. Best of luck with everything!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://www.biceps-ua.com/

salon-svadebny.com.ua

https://proffitness.com.ua