Banner
Jag gillar "träfatet", otroligt läckert!

Jag gillar "träfatet", otroligt läckert!

B land alla duktiga Etsysäljare hittade jag Raedunn som gör enkel, lite grovhuggen keramik med stämplade bokstäver på. Jag gillar kombinationen av vitt och svart, och den coola typografin som påminner om gamla skrivmaskiner – snyggt och personligt. Ännu personligare kan det bli, du kan nämligen bestämma själv vad som ska stå på vissa av föremålen. Som den lilla skylten högst upp till höger, som alltså är namn, datum, längd och vikt på en nyfödd. Fin present (om man har koll på alla detaljer, men å andra sidan brukar man ju få ett sms med allt sånt av de nyblivna föräldrarna nu för tiden…)!

Translation: Another great Etsy artist, this time it’s Raedunn who makes very pretty ceramic items.

#Etiketter
EtsyRaedunn

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


top-obzor.com

adulttorrent.org/details/amakano_visual_novels

креатин цена