Banner
Årets färg är turkos...

Årets färg är turkos...

R ekvisitan kan ibland vara minst lika fascinerande som huvudpersonerna, eller vad sägs om det här gamla favoritreportaget från W magazine med Brad Pitt och Angelina Jolie från 2005? Jag tycker det är så vansinnigt snyggt, och det beror inte bara på att det är ett av världens vackraste par i huvudrollerna. Kolla in miljöerna, visst förtjänar de en birollsoscar åtminstone?

Perfektion i färgskalan.

Perfektion i färgskalan.

Den fåtöljen känner vi ju igen, Papa Bear!

Den fåtöljen känner vi ju igen, Papa Bear!

Ljusa mattor och skorna på, hmmm.

Ljusa mattor och skorna på, hmmm.

Hela fotoserien kan du se på W magazine.

Translation: I really like this photoshoot from 2005 with Brad and Angelina from W magazine. When it came out I just loved the general feeling, but now I’m probably more excited about the furniture and background…

#Etiketter
Retro

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


акриловая краска цена

kompozit.ua