Banner
Tillbaka om ett par dagar!

Tillbaka om ett par dagar!

K

unde man klämma in 40 timmar på ett dygn så hade jag behövt göra det just nu… Jag hade ju tänkt fixa en hel hög tidpublicerade inlägg som kunde trilla in under helgen så det inte blev stiltje här, men det har jag verkligen inte hunnit och nu måste jag packa!

Jag ska nämligen kila iväg på minisemester till Riga (den behövs!) för att fira min födelsedag, och jag hoppas på bättre väder än utlovat, en massage i Jurmala och massor av god mat. Så den här bilden får agera “pausfågel” i ett par dagar, och så tar jag nya bloggtag när jag kommer hem igen.

Tusen tack för alla snälla kommenterar om boken, det uppskattas massor! Och förresten, här kommer en bättre pausfågel för er som har Spotify: A Fine Frenzy.

Trevlig helg!

Translation: I’m going on a short weekend break to Riga in Latvia to celebrate my birthday, so I wish you all a great weekend!

#Etiketter
FödelsedagSpotify

6 kommentarer

///////////////
 1. Åse - Interiörguiden

  Ha så trevligt, det är en fin stad (på sommaren i alla fall) försök gärna hinna med att se de underbara Art nouveau-fasaderna som är helt unika.

  0
 2. mathilda

  Jag har en praktisk fråga: Hur gör du collagen som ovan? Vilket program använder du? Ha det så trevligt i Riga.

  0
 3. Sandra | Inspirera Mera

  Grattis på födelsedagen och ha det så underbart i Riga!

  0
 4. Maria

  Hoppas du har det bra i Riga! En resefråga! Ska åka till Köpenhamn i april och letar boende, jag tycker mig komma ihåg att du varit där en del – har du något tips på ett bra boende? Vore tacksam om du ville tipsa om något!

  0
 5. Att ha det gott

  STORT Grattis

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.cl24.com.ua

adulttorrent.org

www.velotime.com.ua