Beige behöver inte kännas beige!

Beige behöver inte kännas beige!

J ag är hemma igen, med mängder av intressanta blogginlägg, snälla kommentarer och spännande mail att plöja. Riga var mysigt men vädret minst sagt lynnigt – under loppet av några timmar hade vi strålande sol och klarblå himmel, snöstorm och hagel för att sedan få sol igen! Det blev ingen massage, vår chansning att det inte skulle vara fullbokat i Jurmala gick inte hem, men ett mysigt besök och en lunch där blev det i alla fall. Jag får komma tillbaka sommartid och testa spat!

har inte så mycket med Riga att göra, utan jag tyckte bara det var ett exempel på ett ovanligt stylish paket, och för den som är lite ambitiös (och framför allt har bättre framförhållning än jag när det kommer till presentinköp…) finns en bra på hur man gör egna paketrosetter så man kan matcha dem till papperet. Dagens minitips!

Translation: I’m back from Riga, had a lovely time despite the unpredictable weather (snow, sun and hail almost at the same time!). And the pic above has nothing to do with my trip, it’s just a very stylish way to wrap gifts…

2 kommentarer

///////////////
  1. Designing good life - Sarah

    Jag gillar när man använder enkelt inslagspapper. Känns lite retro och trevligt som om man varit på lanthandeln från förr!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


best-cooler.reviews/category/koolatron/

дизайн детской комнаты для мальчика

дубленки киев купить