Banner
Fyra vyer från Joanne Riss hem. (Klicka för större!)

Fyra vyer från Johanne Riss hem. (Klicka för större!)

Chict är ett ord som oftast förknippas med något franskt, och det här hemmet är inget undantag. Designern Johanne Riss bor i Paris i ett hem i vitaste vitt. Jag, som babblat mycket om att jag gillar färglösa interiörer på sistone, tycker visserligen att bilderna är väldigt vackra – men jag skulle inte vilja bo så här. Jag skulle trippa på tå av rädsla för att spilla något och jag skulle nog faktiskt sakna det visuella i färgaccenter. Däremot skulle jag inte ha något emot lampan (?) på bilden längst ner till vänster eller för all del det mesta ur köket – snyggt!

Vad tycker du, är det för vitt eller bara vackert?

Translation: This French home is pure and serene, but it is actually a bit too white for my taste. I wouldn’t mind getting my hands on the light (?) in the livingroom though!

#Etiketter
fransktJohanne Riss

3 kommentarer

///////////////
 1. Monica

  Hej !!
  Din blogg är bara för härlig !!
  Kommer inte ihåg hur jag hittade hit, men är glad att jag gjorde det !!
  Jag älskar att titta på bilder som dessa , vitt ger ju ett lugn , som ingen annan färg ger, speciellt i olika nyanser , som här, med små släng av beige i form av ljusa trätoner . Jag skulle kunna flytta in på en gång , om inte annat så för att prova på att bo i ett vitt moln….
  Problemet är att det inte skulle se ut så här så värst länge,eftersom jag älskar konst och keramik och alla tavlor är ju inte direkt vita…
  Sedan så älskar jag blåvitt engelskt porslin och har en samling…
  Grönt är också en favoritfärg…
  Och ljusblått….
  Och artonhundratalspasteller, speciellt på vintern…
  Ja, jag tror du förstått. Jag har vitt som bas, men sedan ramlar det in färger, för annars blir jag uttråkad, men det där är en smaksak, den som har igenomgående vitt , älskar förmodligen det, men det är ju också en väldigt het TREND just nu….
  Ha det så bra och hoppas jag inte tröttade ut dig med mitt pladder….
  Kram,Monica

  0
 2. Michelle

  Hej!
  Jag gillar vitt vitt vitt, men just i de bilderna tyckte jag att det blev för mycket. Jag skulle vilja se någon klick med färg någonstans…

  Mvh
  Michelle
  http://www.prydnadskuddar.se

  0
 3. Desajn.nu

  Det är ju en smaksak men själv hade jag nog inte haft ett helt vitt hem.. även fast jag föredrar väldigt mycket vitt då det ger en fräsch och lugn känsla 😀 Men hon har ju brutit av med lite jordnära färger iaf. 🙂 (hade det varit jag så hade jag slängt in nån färgklick här och var dock ^^ )

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.profshina.kiev.ua/nokian

www.uniti.ua