Banner
Kanske ännu finare i ett barnrum?

Kanske ännu finare i ett barnrum?

B loggfavoriten Studio Nommo har släppt en ny tapetkollektion som redan valsat runt på mängder av bloggar, så jag ber om ursäkt om det här är old news för er. Men den här bilden är ju så orange att jag var tvungen att pynta Tsoydesign med den också! De söta rävarna är kanske inte vad jag valt till ett arbetsrum, men finfint motiv är det absolut. Se den och massor av andra tapeter hos Studio Nommo.

Translation: Studio Nommo’s new wallpaper collection has already made the blog round, but since this pic is so orange-y I have to show it as well. Love the pattern, but perhaps it would be more suitable for a kids room?

#Etiketter
Studio Nommo

2 kommentarer

///////////////
  1. Niklas

    Visst är det läckert med orange som accentfärg! Måste tipsa om följande blogginlägg från Apartment Therapy på samma ämne. http://www.apartmenttherapy.com/sf/color-chips/color-chips-orange-111236

    0
  2. Rebecca

    Visst gör de läckra tapeter!

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.adulttorrent.org

https://apach.com.ua