Banner
Man undrar ju onekligen vad som egentligen hänt?

Man undrar ju onekligen vad som egentligen hänt?

H ur den stackars Svanensoffan blev så illa åtgången kan man ju undra – den dök i alla fall upp när jag slösurfade runt på Lauritz. Ännu mer fascinerande är att det lagts flera femsiffriga bud på den! Av möbeltapetserare sugna på en rejäl utmaning kanske?

Själv är jag inte spekulant, jag tar hellre det här i så fall…

Translation: This poor Swan sofa has certainly seen better days… I wonder what actually happened? Nevertheless there are severeal bids for it, for a five figure sum in SEK!

#Etiketter
Arne Jacobsen

6 kommentarer

///////////////
 1. Designing good life - Sarah

  Hoppsan! Någon som har haft vilda hundar (eller barn..) i hemmet?! Hoppar nog över denna jag med… 🙂

  0
 2. eastcoastmom

  Det ser ut som om någon ätit av soffan…

  0
 3. [room] by sofie

  Absolut en ensam hund som gått loss!!! Med lite varsam renovering säger jag inte nej tack till denna goding!

  Kram Sofie 🙂

  0
 4. Sally och jag

  Haha, tänk att dom ändå lade ut bilden… Men visst, lite renovering så…

  0
 5. Maia

  Jag besökte för första gången Lauritz här hemma i Örebro i måndags och vad fick jag se, undanskuffat bakom en massa bråte? Den soffan! Den är uppenbarligen inte avhämtad ännu. Undrar vem som köpt svanen, och vad personen har för plan för den – den såg nämligen ännu sorgligare ut live än på webbsidan. Men ack så underbar.

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Maia: Jaså, jag trodde den såldes! Haha, kul att få en uppdatering på hur det går för den!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://best-mining.com.ua

https://danabol-in.com