Banner
Bilder från utställningen.

Bilder från utställningen.

N u har jag ju inte sett Alice i Underlandet än, men det var nästan bara bra för när jag nu väl ser den så kommer jag att hålla utkik efter Royal Copenhagens Musselmalet mega-porslin! För ni ser väl att det är en sådan kopp Johnny Depp håller i på affischen? (Nä, jag hade inte heller sett det, men nu vet jag!)

Jag var nämligen på presslunch på Designgalleriet i torsdags för att kika på den nya Alice i Underlandet-utställningen med Royal Copenhagens Musselmalet mega som firar 10 år i år. Fint dukat bord med många spännande detaljer att kika på, och så uppvisning av de nya produkterna – terrinen, kakfatet och skålen på fot.

Men allra finast var nog det handskrivna brevet som designern Karen Kjældgård-Larsen hade skrivit till Royal Copenhagen när hon var liten (längst ner till vänster) – är det inte festligt att hon älskade originalmönstret redan som barn och sen kom att designa en version av det som vuxen?

Utställningen visas fram till 27 mars om du är sugen på att svänga förbi och kika.

Translation: I went to the presentation of Designgalleriet’s Alice in Wonderland exhibition celebrating the 10 year anniversary of Royal Copenhagen’s Musselmalet Mega porcelain. Have you noticed that Johnny Depp is holding a Mussel Mega cup on the poster? (No, I hadn’t either…)

3 kommentarer

///////////////
 1. Lina

  Nja, musselmalet eller inte- kika här…
  http://desperatedesigners.blogspot.com/2010/03/nyskapa-eller-harmapa.html

  0
 2. [room] by sofie

  Såå fin serie! Såg bilder på Hus&hem.se där Stefan bar hög hatt, roligt 😉

  Kram Sofie

  0
 3. Martina

  En jätte fin serie… dock är inte filmen jätte bra!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


avto-poliv.com.ua/oborudovanie/dlya-avtopoliva

Нашел в интернете интересный сайт с информацией про Декавер www.steroid.in.ua