Rulltårta med hallonsylt.

Rulltårta med hallonsylt.

G

ott! Jag fick ett fredagsryck och bakade en rulltårta – mitt första försök på sisådär 20 år (vill minnas att jag gjorde en när jag var tolv-tretton…) och det gick ju riktigt bra. Lätt som en plätt och fasligt snabbt gick det också. Receptet hittade jag hos (som hade en betydligt sötare kompis som kunde slicka ren vispen än vad jag hade…).

Glad fredag på er alla!

Translation: I made a swiss roll for the first time in 20 years today – good thing it turned out ok!

#Etiketter
recept

4 kommentarer

///////////////
  1. Rebecca

    Rulltårta blir EXTREMT god om man blandar lite lemoncurd i vispad grädde och har som fyllning. Min mormor gör alltid så. Testa det!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.220km.com/category/mutlu/

электроды для сварки чугуна

Планетарный миксер купить