Från tidningen Flea Market Style.

Från tidningen Flea Market Style.

G udars skymning, det här är mitt 1000:e inlägg i Tsoydesignbloggen! Och det firar jag med… att publicera en bild på diskvatten. Men visst är den fin? Den kommer från tidningen som onekligen ligger helt rätt i tiden. Ingen aning om den går att få tag på här i Sverige – är det någon som sett den? (Tips via .)

Hur som helst så gillar jag porslin av den typen som är på bilden, och jag spanade faktiskt in häromdagen, det märket har jag inte sett hos dem förut! , du jagade ju såna i julas – kila till Strandvägen!

Translation: This is post no 1000 in this blog – and apparently I’m celebrating this with a pic of dish water… Well, I really liked the pic from Flea Market Style magazine.

#Etiketter
Svenskt Tenn

10 kommentarer

///////////////
 1. Frida

  Hej!

  Undrar om du vet ngn butik som säljer fina väggkartor? (helst svart och vita)

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Frida: Hmm, ingen på rak arm tror jag. Ebay? Har möjligen sett en kartaffär i Gamla stan också, om jag inte minns fel.

   0
 2. Frida

  Va! Finns Spode på Svenskt Tenn. Nu gjorde du min dag! Jag har också varit på jakt efter de här tallrikarna och muggarna en tid. Min ljuslyktemani har övergått i en muggfas. Jag ser muggar och koppar jag vill ha, överallt! 🙂

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Frida: Jag är precis likadan! =)

   Hotness: Ja, Spode har kånkat, men blivit uppköpta så det ser ut som att produktionen fortsätter om jag förstått saken rätt. Däremot är kvaliteten eventuellt sämre att döma av detta:

   0
 3. Hotness

  Och Spode har dessutom gått i konkurs så det kanske är så att det bara är befintligt lager som säljs ut?
  Jag lyckades iaf köpa en tekanna från Spode på Tradera för att komplettera de koppar jag har. Favoriten är såklart Italian. Man kan också hitta Spode på eBay till hälften av priset i Sverige.

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Sporty: Åh, det vore ju superkul! Det får du väldans gärna göra om du råkar snubbla över den!

   0
 4. Rebecca

  Mycket läckert! Den tidningen skulle man vilja lägga vantarna på!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


купить аккумулятор в киеве

грузоперевозки борисполь

Профессиональные блендеры