Banner
Kollaget jag gjorde baserat på en av Miriams bilder.

Kollaget jag gjorde baserat på en av Miriams bilder.

I min förra blogg gjorde jag ganska många kollage baserat på bloggares kläder – en kul utmaning som inspirerades av numera nedlagda tidningen Domino som hade en liknande artikelserie i tidningen. En bloggare jag “klädde en kammare” åt var Miriam som skriver bloggen Miriams kafferep och nyligen trillade det in en kommentar från Miriam:

Det här låter superskumt, men såhär ett år efter att du gjorde det här collaget tittar jag fortfarande på det ibland och känner mig lugn! Alltså ligger det något väldigt harmoniskt över de möbler och saker du valde att ha med. Och det borde ju bli ett ganska gott betyg för en hemmainredning!
Nu när jag har flyttat hemifrån och har en egen lägenhet så kan man nog ändå säga att min inredning påminner lite om ditt collage; jag har ett stort matbord i teak med avsmalnande ben, massor av spetsdukar, precis ett sånt där kakfat och massor av kaffekoppar här och där(fast det hade jag när collaget kom också). Just nu finns det lite bilder från min lägenhet på bloggen, kika in om du blir nyfiken!

Klart jag blev nyfiken! Så jag kikade in och hittade bland annat den här fantastiska bilden:

Foto: Martina Ankarfyr

Foto: Martina Ankarfyr

För att se mer fantastiska bilder, klicka här för del 1 och här för del 2! Tack Miriam för tipset, och jag hoppas det var okej för dig och fotografen att jag lånade en av bilderna!

Translation: I used to “furnish” rooms based on a blogger’s outfit, and Miriam with faboulous Kafferepet blog told me that the collage a made for her actually reminds her of her own apartment now – a year later!

4 kommentarer

///////////////
 1. anna

  fint collage och bilder!

  0
 2. Martina Ankarfyr

  Hej hej!
  Har prenumererat på denna bloggen ett tag, många bra och fina inlägg! Blev glatt förvånad att mina bilder spridit dig hit också .
  Mycket kul, jag tackar o bockar för uppmärksamheten 🙂

  0
 3. tiina

  underbara bilder!

  0
 4. Miriam

  Seg som jag är har jag inte sett att du skrivit om det här förräns nu, när jag återigen gick in för att kolla på collaget, men det var ju jättekul att se att du gillade min inredning och bilderna!
  Kan avslöja att ett “riktigt” inredningsreportage är på gång…
  Trevlig sommar!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.designedby3d.com

renault.niko.ua

https://ivf-lab.com