Banner
Huset har dessutom väldigt läcker arkitektur.

Huset har dessutom väldigt läcker arkitektur.

E n grej jag alltid önskat mig är fiskbensparkett, helst lite lagom sliten och blekt grå – så snyggt! Det här Londonhuset som jag hittade via Marte & Louise (där det också finns fler bilder) har det rätta mönstret, men på väggen (!) istället. Och på golvet, kan man skymta. Läckert, men jag föredrar nog det horisontellt trots allt.

Translation: I love fish bone flooring, and this cool house in London has got it – even on the walls!

2 kommentarer

///////////////
  1. InneoUte-Malin

    Helt klart annorlunda och urtjusigt. Mest föll jag dock för den vackra trappan.

    0
  2. Proforma - Irene

    Ganska snyggt faktiskt! Håller med Malin om trappan!

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://kompozit.ua/shtukaturky/shtukaturka-kameshkovaja-jelastomernaja-elastomer-15.html

Stanos купить