Banner
Visst är Eiffellampan fin?

Visst är Eiffellampan fin?

E iffeltornet är onekligen perfekt format för att agera lampfot, och när jag såg bilden till vänster (från Miss Dior Couture) så blev jag ruskigt sugen på en liknande lampa. Lite googlande senare hittade jag den (tror jag) – Lampe Tour Eiffel från Absolument Design. Nu var den ju inte direkt tokbillig så jag får nog fundera ett tag på om förälskelsen bara är en kortvarig crush eller om en Eiffellampa faktiskt är något jag ska investera i. Det känns liksom bra att veta var den finns i alla fall! Visst är den fin?

Translation: When I saw this Eiffel tower lamp at Miss Dior Couture I was instantly smitten, but since it (or at least one very similar to it) costs quite a bit I think I have to sleep on it. For several nights…

#Etiketter
Absolutment Design

En kommentar

///////////////
  1. Camilla

    Lite kul men jag har faktiskt en liknande och mycket äldre lampa till salu på tradera just nu om du är intresserad. http://www.tradera.com/item.mvc/viewitem/?auctionId=120161868

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.biceps-ua.com

аккумулятор для авто