Banner
Danska RUM och färgprover.

Danska RUM och färgprover.

Så värst originellt är det ju inte att tipsa om danska tidningen RUM men för er som inte redan fastnat tänkte jag visa ett av mina favoritomslag som jag hittade när jag städade ur ett skåp härhemma. Septembernumret från 2008, jag tror att det var det femte eller sjätte numret av tidningen. Tyvärr har jag inte kvar alla de tidiga numren (då fanns inte RUM i Sverige, men jag fick den genom att jag jobbade på förlaget som gav ut den), men det här har jag sparat. Mums!

Mitt andra tips är också ett skåpfynd. Jag sparade färgproverna (eller vad de nu heter, de där små lapparna man får hos färghandlarna) från när vi målade om sovrummet så att jag skulle kunna ta med dem om jag till exempel skulle köpa nya prydnadskuddar och var osäker på om de skulle matcha. De tre färgerna ovan är alltså väggfärgerna en orange som är nästan exakt samma färg som våra sovrumsgardiner. Mycket fiffigt knep som jag gärna sprider vidare.

Translation: I’m sorting out some clutter and found my favourite issue of Danish magazine RUM – great cover, huh! I also found the colour samples that I saved after redecorating our bedroom. They are very handy to bring along when I want to shop something for the bedroom, to make sure the colours don’t clash.

#Etiketter
Rooms

2 kommentarer

///////////////
  1. Sanne

    RUM är min absoluta favorittidning, tycker de lyckas väldigt bra. Är aldrig för gulligt och aldrig för hårt och kantigt, en skön mix helt enkelt 🙂

    0
  2. Karina

    Bra tips att spara färgproverna -de kallas färgchips(jag säljer Alcrofärg). Bra att ha dem kvar om man behöver mer färg också, fin effekt att använda samma kulör men i olika glans.

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Fenilver