Bagageband i H&Ms showroom.

Bagageband i H&Ms showroom.

H ärlig vecka med massor av inredning och roliga möten! Bilden ovan är från s alltid lika välstylade showroom, som den här gången bjöd på en presentation på ett bagageband som ringlade sig genom lokalen. Höstkollektionen från kändes väldigt rosa – delen ovan var en av de få som bjöd på andra färger – och rosa är kanske inte min favorit i inredningssammanhang så jag tvivlar på att jag kommer att handla något från just den här kollektionen.

Några bilder från nya NK Inredning.

Några bilder från nya NK Inredning.

Innan H&Ms pressfrukost var det presentation av nysatsning och eftersom jag var på ROOMs dito dagen innan var det lätt att dra paralleller. Inredda miljöer, fina prylavdelningar, bohem/ateljétrender som gjorde sig påminda och så vidare. Inte mig emot, jag gillar stilen och det är fantastiskt härligt att inredning börjar få rejält fotfäste i innerstan också. Finast var s träbord (som ) och vintagemöblerna som var utströdda här och var – osäker på om alla dock var till salu. Men jag måste nog säga att R.O.O.M. smäller lite högre för mig, jag blev mer inspirerad av skyltningen, utbudet och helhetstänket där trots allt.

Translation: This has been a fun week filled with design and yummy breakfasts. Beside the R.O.O.M. one I’ve also been to Nordiska Kompaniet and H&M Home.

3 kommentarer

///////////////
  1. LUNA

    Jag kikade in på din sida. Det var mycket trevligt här!

    0
  2. kristin-tingelings

    Ser verkligen fram emot nästa Stockholms-resa. Då går jag både till R.o.o.m och till NK.

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


продвижение сайта

artic cooler