Banner
Lövtunna skålar.

Lövtunna skålar.

I

en perfekt värld skulle man kunna göra såna här skålar själv. Mel Robson har gjort lövtunna skålar som pryds på insidan av recept eller dikter nedskrivna av kvinnor i hennes familj – vilken fin idé! Tänk att kunna göra en skål för varje familjmedlem, eller ge bort i present till ett brudpar till exempel.

Att de dessutom är otroligt vackra gör ju ingenting. Läs Mels blogg här och se fler bilder av hennes verk.

Translation: Mel Robson makes the most amazing bowls with handwritten poems or recipes on the inside. I wish I could make bowls like these – I’d love to have one with my grandmother’s handwriting in it for example.

#Etiketter
Mel Robson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://www.best-cooler.reviews/